Branding Identity MockUp Vol10.jpg

TENTANG KAMI

Sumber Kreatif pikeun Desain Grafis


Amber Desain jeung Média

Amber Desain sarta Media nyaeta  Desain Grafis anu ngarah di industri sareng Pemasar Iklan  di Ghana.

Kami gaduh kaahlian sareng pangalaman pikeun ngabantosan kami  klien mekar.  Urang  bawa urang  visi klien pikeun kahirupan ngaliwatan sauntuyan jasa média visual. Urang nyadiakeun  konsumén jeung jasa desain éksténsif anu nangtukeun aranjeunna sajaba ti kompetisi.

Urang ogé nyadiakeun perhatian pribadi tur hidayah sapanjang sakabeh proses, ti konsép awal nepi ka hasil ahir, sarta pastikeun klien abdi mitra leres dina pangalaman.

Desain Amber  Toko Online mangrupikeun gaul tina  Amber Desain jeung Média

Ieu mangrupikeun desain grafis sareng perusahaan multimédia anu nyayogikeun jasa sapertos Branding, Iklan, Pembungkusan Produk sareng karajinan.

Didatangan maranéhna  Facebook  halaman ku ngaklik tautan ieu:  @amberdesigns70


Amber Desain Toko Online

Misi

Toko online kami tujuanana pikeun pangalaman balanja online anu pangsaéna pikeun klien kami: kami ngajual kaos kualitas sareng standar anu luar biasa.

Amber Designs mangrupakeun fraksi a  ngalegaan spéktrum  jasa seni jeung desain condong kana materializing desain kreatif, optimistis jeung novelis nu neangan nepikeun pesen bermakna ngaliwatan média komunikasi visual éféktif kayaning seni jeung sastra.


Brand kami intends ngawangun hubungan anu sparks kecerdasan emosi jeung harga diri ka klien kami. Pikeun ngadukung para nasabah anu dipikacinta, kami nyetél slogan komprehensif anu ngajelaskeun merek éta:  "Maké Naon Maksudna",  #wwym  @wearwhatyoumean




Visi

Kami maksudna pikeun ngalegaan jasa kami di sakuliah dunya pikeun kéngingkeun pangakuan global. Nargetkeun kaunggulan, urang bakal ngagunakeun téknik sareng rencana tindakan strategis anu bakal ningkatkeun usaha usaha urang.

Kami yakin yén usaha urang bakal ngarahkeun usaha urang pikeun suksés. Kami damel ti Ghana sareng sanaos henteuna fisik, kami hoyong ngadominasi salaku merek pangsaéna dina ceruk kaos oblong sareng  pasar. Kami bakal ngalegaan firma anu ngembang sareng ngadamel pendirian di nagara tatangga di Afrika sapertos Nigeria, Guinea sareng buana sanés sacara global.

Kami bakal nyewa tanaga layanan palanggan anu terlatih anu ngabagi visi umum sareng perusahaan. Nalika bisnis ningkat, kami bakal ngagunakeun firma usaha percetakan kaos pikeun nyiptakeun rencana sanés anu kami ngajamin yén paningkatan dasar pasar moal ngaganggu operasi sapopoé urang.  




Jasa  

Palayanan kami asli. Urang maksudna pikeun minuhan ekspektasi anjeun sarta méré Anjeun kapuasan deserving. Kami hoyong ngadangu ti anjeun ulasan sareng pangalaman anu anjeun sumping. Urang ogé nyadiakeun layanan palanggan nyugemakeun.     

  Surélék: (amberdesigns70@gmail.com)  ka tim urang.




Fitur

Desain kami asli sareng kredibel.  Urang make  mock-up digital tina kaos oblong anjeun anu dicitak dina sadaya pesenan supados anjeun tiasa ningali persis kumaha baju anu parantos réngsé kedah katingali. Médium bungkusan kami unik, mobile sareng awét pikeun kaayaan transportasi.





Standar kualitas

Kaos sareng sadaya pakean dicitak kana standar anu luar biasa. Bahanna sumberna tina grosir, barang dagangan sareng produsén anu dipercaya.



Laju  

Percetakan kaos anjeun bakal dilakukeun ngan  15  poé  paling.

Waktos minuhan biasa urang aya dina  10 poé  tapi biasana, éta tebih kirang. Tapi sakumaha anu kajantenan dina sababaraha waktos, upami urang gaduh palanggan, énggal atanapi anu tos aya, nekat pikeun pangiriman dina sababaraha dinten kami bakal ngalakukeun anu saé pikeun ngabantosan.

Sumuhun! urang gancang.





Ngandelkeun

  Kami nyebutkeun mercayakeun kami kalawan kapercayaan tur nampa jasa bungah urang. Kami gairah dina naon anu urang laksanakeun sareng prihatin kana prioritas palanggan urang. Kami ngarepkeun kapribadian merek kami mere ilham anjeun terus-terusan sareng ngabeungkeut urang babarengan.


Desain Amber,  merek unggulan.



Langkung ti 90% Eupan Balik Pelanggan  nyatakeun:


  Per kunjungan sareng ulasan situs kami, para palanggan kami nyarios yén aranjeunna bakal ngagaleuh deui ti kami. Pendapat konsumén urang penting pikeun kami sareng kami teras-terasan naroskeun eupan balik supados kami tiasa nganteurkeun jasa anu sampurna.

Branding Identity MockUp Vol10.jpg

Klién anu dihargaan

Saha Urang Gawé Jeung

Proyék kami nyaéta kami  gairah, sareng saprak 2020 kami parantos nyayogikeun jasa desain profésional pikeun sajumlah ageung klien. Panggihan saha anu kami damel sareng di handap. Rék gawé bareng urang? Ngahubungan kiwari.

slogo-01.jpg

S-KUBE

A Toel Profesional
Branding
Desain Logo
Flyer  Desain

Shoki1.jpg

SHOKI FOTOGRAFI

Ningkatkeun Kasadaran Brand
Rebranding
Logo
Ngédit Gambar
Potog

fbgcb.png

KNUST

Flyer Kampanye

Desain poster

Souvenir  

hpta_edited.jpg

BADAN PARIWISATA HONEYPOT

A Toel Profesional
Fotografi
Pidéo

Red Light Art

TESTIMONI

Naon Anu Diomongkeun Ngeunaan Desain Amber

Nana Kofi Mensah

Abdi resep nyarankeun Desain Amber ka sadaya pihak anu kabetot. Aranjeunna geus profésional, komprehensif sarta kompeten sapanjang prosés  gawé bareng. abdi  ngarasa hiji ngadegkeun  hubungan jeung aranjeunna sarta leuwih pikeun taun datang.

Nana Kofi Mensah

Attractive Young Woman

Éta saé yén jasana internasional. Abdi nampi desain profésional pikeun toko roti kuring tanpa repot  ti New York!
Sareng kuring resep kana desain kaos.

Casey Adang

Robbie Kingston

Perhatian kana detil sareng staf profésional Amber Design luar biasa. Sakabeh tim geus kabuktian pisan inovatif per pangalaman kuring jadi jauh.

Robbie Kingston

Rosie Adwoa Sarpong

Struktur hargana unik sareng logis ngahémat artos kuring sareng ngahontal hasil anu tiasa diukur dina waktos anu sami. Abdi henteu tiasa nyarankeun Desain Amber cukup kuat sareng bakal resep ngagunakeunana pikeun usaha bisnis kuring salajengna.

Rosie Adwoa Sarpong

Image by Simone Secci

FAQS

Janten dina Nyaho

Kami parantos nyusun daptar sababaraha patarosan anu paling umum ti klien, sareng jawaban anu saluyu. Upami anjeun masih teu tiasa mendakan naon anu anjeun milarian, punten wartosan kami  terang sareng kami bakal uih deui ka anjeun ASAP.