PF8Y181.jpg

NAON URANG  nawaran

Motong-Tepi Desain Profesional

Kami nyayogikeun pilihan jasa desain anu luas pikeun ngabantosan visi klien janten kanyataan. Ngahubungan kiwari sarta manggihan kumaha urang  transformasi konsép paling abstrak kana hal luar biasa.

DESIGN TIPOGRAFI

Naon ari Tipografi?

Tipografi nyaéta seni nyusun hurup jeung téks dina cara nu nyieun salinan kabaca, jelas, jeung visually pikaresepeun nu maca. Tipografi ngalibatkeun gaya font, penampilan, jeung struktur, nu boga tujuan pikeun méré émosi tangtu jeung nepikeun pesen husus. Pondokna, tipografi mangrupikeun anu ngajantenkeun téks kana kahirupan.

DESAIN GRAFIS

Naon Dupi Desain Grafis?

Desain grafis mangrupikeun karajinan dimana para profesional nyiptakeun kontén visual pikeun komunikasi pesen. Ku nerapkeun téknik hierarki visual sareng tata perenah halaman, désainer nganggo tipografi sareng gambar pikeun nyumponan kabutuhan khusus pangguna sareng fokus kana logika nampilkeun elemen dina desain interaktif, pikeun ngaoptimalkeun pangalaman pangguna.

DIGITAL IMAGING

Naon ari Digital Imaging?

Pencitraan digital  ngalibatkeun  manipulasi gambar digital sareng nyiptakeun desain pikeun ngahasilkeun média anu pikaresepeun sareng informatif.

PACKAGING PRODUK

Naon Bungkusan Produk?

Desain bungkusan produk ngarujuk  kana kreasi exterior hiji produk. Éta kalebet pilihan dina bahan sareng bentuk ogé grafik, warna sareng fon anu dianggo dina bungkus, kotak, kaléng, botol atanapi wadah naon waé.

DESAIN IKLAN

Naon Desain Iklan

Desain iklan nujul  kana kreasi sareng organisasi karya seni visual anu dianggo dina pariwara  (iklan) pikeun produk sareng jasa. Desain Amber  tim iklan henteu ngan berbakat dina seni desain kreatif, aranjeunna ngartos pamasaran jeung kumaha ngamajukeun produk jeung jasa ngaliwatan komunikasi visual.

BRANDING

Naon branding / ulang branding?

Branding téh  kumaha konsumén anjeun bakal ngaidentipikasi sareng bisnis anjeun. Éta mangrupikeun logo anu dirarancang ahli anu aranjeunna tingali sareng terang éta anjeun. Éta mangrupikeun perwakilan visual yén nalika palanggan ningali éta otomatis ngahubungkeun éta sareng perusahaan sapertos nami, font atanapi set warna.
Biasana ngarujuk kana  elemen brand konci kayaning logo, skéma warna, tipografi, sarta komponén desain séjén  nu ngajadikeun hiji merk nangtung kaluar ti pesaing, sarta recognizable ka konsumén

FOTOGRAFI

Naon ari Fotografi?

Fotografi nyaéta  seni, aplikasi, jeung prakték nyieun gambar awét ku ngarékam cahaya, boh sacara éléktronik ku cara maké sénsor gambar, atawa sacara kimiawi ku cara maké bahan sénsitip cahya saperti film fotografik.

JASA nyetak

Naon percetakan / penerbitan?

Désainer citak damel, sering dina format digital,  pikeun konsép sareng ngarancang produk ahir anu biasana dicitak dina bentuk fisik, dina bahan kalebet kertas, plastik, bahan lawon, atanapi bahkan keramik.

LAYANAN LEUWIH

Ngadorong merek

Desain Wéb